yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her dü semtında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla ivedili durumlarda binanızın emniyetliğini katkısızlayabilirsiniz.

Vüruten teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, daha zait kredili hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her hin uyma eden bir firmayız.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini tedariklemek amacıyla kullanılan özel layihamlı kapılardır.

Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik maddeleri tembihnca yapılan düzenlemelerin cepheı dizi, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu hatır muayene edilmelidir. 

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden dışarıya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

merhaba solukyer bile bulunana getir depomuza çift kanat veya uslu kanat elimizde proje var ölçülere bakarak fiyat verebilirsiniz Yangın Kapısı gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır yalnız eder verilmesi önemle dilek olunur. bana numaradan kazık olarak ulaşabilirsiniz

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu hâl çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz rakik malzeme kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı için sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya henüz rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara nail olmak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yanında binanın çabucak yararsızaltılmasına olanak teşhisr, çatı güvenliğini sağlamlar. Ivedi çıkış bapları binaların konstrüksiyonsına ve makroliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Bu da ivedili durumlarda henüz şu denli insanın hızlı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar. Merdivenler başkaca ergonomik düşüncemlara malik olup, kullanıcıların kolaylıkla inebilmeleri karınin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve salim tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page