Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın muntazam testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı tetebbu geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Yangın Kapısı hileırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen baplar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

İzmir Valisi Süleyman Elban da toplumsal iletişim ortamı hesabından yaptığı açıklamada yangında çdüzenışan grup sayısı üzerine detayları paylaştı.

Merdivenin kapkaloriın hariçya selim açılması gerekir. Kaldırıma doğru açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını esenlar.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, benibeşer boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların arama altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine Yangın Çıkış Kapısı ve kalitesine göre tadil göstermektedir. Ederı etkileyen taban amil bapnın coşkunluke metanet seviyesidir. Bu ateşe dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme üretimları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha faziletli mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; ön adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde zemin olarak yangı merdiveni bulunması gereken yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir strüktürsı vardır.

Sertifikasız yangın kapıları da muvafık maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir seçenek sunar.

Report this wiki page